0742.242.BIO (L-V, 09.00-18.00)

Pentru tine

Produse BIO din natura, de la natura, un izvor de sanatate si puritate

Natura a fost dintotdeauna darnica cu oamenii. Vegetatia, animalele, insectele au contribuit la mentinerea unui stil de viata natural, adaptat conditiilor climatice ale fiecarei zone geografice. Omul primitiv, care se hranea doar cu ce gasea in natura – nu existau pe atunci fabrici, companii care sa proceseze tot ce se poate din natura – era mult mai sanatos decat urmasii lui, oamenii moderni.

Studiile au dovedit de-a lungul anilor ca un mod de viata „organic” nu numai ca adauga un numar de ani la varsta maxima pe care o poate atinge omul, dar este si foarte bun pentru mentinerea ritmului alert impus de viata moderna. Ganditi-va doar cum va simtiti dupa ce ati mancat niste snacks-uri sau niste mancare fast-food si cum va simtiti atunci cand mancati o salata cu rosii si legume de la bunica din gradina. Este vorba despre sanatate puritate, particularitati pe care produsele procesate nu le au si nici nu le vor avea in viitorul apropiat.

Moda folosirii principiilor active din plante a ajuns si in Romania, insa la inceput cand ne gandeam la „bio” ne veneau in minte doar mici magazine pentru un public restrans. Pe masura ce produsele bio, de la natura, din natura au capatat o popularitate crescuta in randul consumatorilor, eticheta bio a aparut si in industria produselor pentru ingrijirea corpului si sanatatii sau in cea a detergentilor. Cei care aleg produsele bio nu numai ca isi fac un bine protejandu-se de chimicale, dar fac un mare bine si naturii. Produsele compatibile cu natura, resurse nesecate de sanatate puritate, impiedica exploatarea fara limite si folosirea pesticidelor sau ingrasamintelor chimice, factori care distrug natura incet dar sigur. Agricultura bio nu permite fertilizanti sau alte substante poluante pentru sol si natura, scopul sau fiind protejarea ecosistemelor si diversitatii biologice.

Detergentii bio, unul dintre produsele bio care garanteaza sanatate puritate au in compozitie doar substante naturale, delicate cu natura si cu pielea noastra. Cum tot ce intra in contact cu pielea poate ajunge foarte usor in sistemul circulator, apoi la organe, efectele produselor de sinteza, chimice, ar putea fi dezastruoase pentru corpul uman. Detergentii bio au un continut ridicat de substante naturale, din plante sau extracte din plante, fapt care fereste organismul de orice alergie sau infectie.

Cosmeticele bio si intreaga industrie reprezinta un alt exemplu de utilizare inteligenta a produselor bio. Ingredientele sunt naturale si aici, nu exista conservanti, coloranti, substante toxice, iar comercializarea lor nu este posibila fara certificarea organica – sunt urmate reguli strice de fabricatie controlata, sintetizate de conceptul de „trasabilitate”, adica exista evidente clare, inregistrari ale intregului proces de productie. In ambele industrii, ambalajele sunt putine, biodegradabile si eco-friendly, de unde si etichetele sanatate puritate pe care produsele bio le reclama.

Magazinul online FanBio.ro, primul si poate singurul portal romanesc care promoveaza produse bio pentru curatarea casei, corpului si sufletulului, are in oferta sa exclusiva astfel de produse pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune. Atent selectionate, produsele bio – detergenti bio, cosmetice bio – sunt garantate si certificate, sunt de cea mai buna calitate si au proprietati pe care orice gospodina sau mamica si le-ar dori. Participarea activa la curatarea omului si locului in care traieste plaseaza FanBio.ro printre cele mai inedite si utile site-uri care se ocupa de comercializarea e produse bio prin excelenta. Incepe chiar de azi o viata bio consultand oferta FanBio.ro si cumparand produsele bio care ti se potrivesc tie si familiei tale!

FANBIO.RO ITI MULTUMESTE CA AI GRIJA DE TINE SI DE FAMILIA TA!

Magazinul online FanBio.ro, primul si poate singurul portal romanesc care promoveaza produse BIO pentru curatarea casei, corpului si sufletulului, are in oferta sa exclusiva astfel de produse pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune. Atent selectionate, produsele BIO – detergenti BIO, cosmetice BIO – sunt garantate si certificate, sunt de cea mai buna calitate si au proprietati pe care orice gospodina sau mamica si le-ar dori. Participarea activa la curatarea omului dar si a locului in care traieste plaseaza FanBio.ro printre cele mai inedite si utile site-uri care se ocupa de comercializarea de produse BIO prin excelenta. Incepe chiar de azi o viata BIO consultand oferta FanBio.ro si cumparand produsele BIO care ti se potrivesc tie si familiei tale!

  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Viziteaza magazinul fanbio.ro pe ShopMania
Cookie-urile sunt folosite pentru a face experienta dvs. pe site-ul nostru mai placuta.
Prin utilizarea in continuare a acestui site, sunteti de acord cu politica noastra de cookie. Afla mai multe.

© FanBio 2015 | Powered by Dexter SEO