0742.242.BIO (L-V, 09.00-18.00)

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Folosirea site-ului www.fanbio.ro (vizitarea sau comanda de produse), implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1. DEFINITII

FanBio.ro – este denumirea comerciala a S.C. VIRTUAL ACF SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bragadiru, Sos. Alexandriei nr. 486, Bl.P22, Ap.18, Ilfov, avand numarul la Registrul Comertului J23/2523/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO29139881, denumita in continuare Societatea.

Vanzator – Societatea  precum si/sau orice partener agreat.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care face o comanda pe site-ul fanbio.ro .

Cont – reprezinta sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). NU sunt stocate informatii privind cardurile de credit/debit ale cumparatorilor.

Site – domeniul www.fanbio.ro .

Comanda – reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

2. DREPTURI DE AUTOR

2.1 Continutul intregului site www.fanbio.ro, fara a ne limita la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, text etc este proprietatea Societatii sau/si a Furnizorilor Societatii. Protectia este asigurata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).

2.2 Se interzice copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terti, alterarea, sau includerea oricarui continut proprietatea Societatii in afara site-ului www.fanbio.ro.

2.3 Imaginile si descrierea produselor sunt folosite cu acordul furnizorului /importatorului /producatorului sau cu acordul reprezentantilor din Romania.

2.4 Orice problema legata de drepturile de autor pot fi sesizate la adresa de email  contact@fanbio.ro

 

3.  POLITICA PRIVIND VANZAREA ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator. Pentru motive justificate Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Societatea. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa firmei, la numerele afisate, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2 Societatea poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Societatea are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.3 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.4 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.5 In cazul in care informatiile produsului au fost intregistrate eronat, precum pretul produsului, caracteristicile produsului, imaginile produsului, Societatea isi rezerva dreptul de  a informa cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

3.6 Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare si ele pot diferi fata de produsele livrate , intrucat producatorii pot modifica designul produsului fara o notificare in prealabil.

3.7 Produsele noastre sun produse consumabile si nu beneficiaza de garantie.

3.8 Societatea nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email catre terti.

 

4. COMANDA

4.1 Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

-  datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

- PLATA se poate face:

a.    ramburs (la livrare)

b.    plata online cu cardul de credit/debit – procesator Plati Online (www.plationline.ro). Cardurile acceptate sunt : Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o pagina securizata unde trebuie sa urmati instructiunile. Procesarea platilor se face exclusive pe serverul Plati Online. FanBio NU stocheaza niciun fel de informative legata de cardul dumneavoastra. Tranzactia prin sistemul Plati Online se va regasi pe extrasul de cont al dumneavoastra sub denumirea fanbio.ro sau PO fanbio.ro.

c.     ordin de plata. Imediat ce ati definitivat comanda si a fost confirmata telefonic, veti primi factura ce poate fi achitata cu ordin de plata.

 

5. LIVRAREA

5.1 Vanzatorul se obliga sa livreze produsele comandate prin curier in maxim 72 ore de la comanda. In situatii exceptionale, livrarea poate depasi 72 ore , dar numai dupa o instiintare in prealabil a cumparatorului.

5.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare  a produselor si va transmite documentele insotitoare.

5.3 Transportul prin curier este GRATUIT , in cazul in care comanda este egala sau mai mare de  220 ron TVA inclus. NU se aplica taxe suplimentare pentru greutate sau km suplimentari. Pentru comenzile cu valoare de pana la 219 ron , TVA inclus, transportul este contra cost si se tarifeaza cu 22 ron TVA inclus.

 

6. RETURUL

6.1 Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate online, le puteti returna in maxim 14 zile .

6.2 Puteti returna fara vreun motiv anume, in maxim 14 zile de la data facturii la adresa Sos. Alexandriei, Nr. 486, Bl. P22, Ap.18, Loc. Bragadiru , jud. Ilfov, prin curier rapid si numai dupa o instiintare in prealabil prin email la contact@fanbio.ro si/sau numarul de telefon 0040.742.242.246.

6.3 NU pot fi returnate produsele ce au ambalajele deteriorate, etichetele rupte, produse folosite sau consumate,. Produsele se vor returna in aceeasi stare in care au fost cumparate, in ambalajele originale cu toate accesoriile intacte si insotite de documentele de livrare, respectiv copie dupa factura si chitanta in cazul returului partial de produse. Taxa de transport aferenta returului este in sarcina cumparatorului. Vanzatorul va returna banii in maxim 14 zile in contul bancar specificat de cumparator.

6.4 In cazul in care produsele nu mai pot fi revandute de catre vanzator , Societatea isi rezerva dreptul de a refuza returul.

6.5 Produsele aflate in stoc, cele la reduceri produsele ce tin de igiena intima , NU pot fi returnate.

 

7. PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

7.1  Societatea  este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul  9516 din Registrul General la 03 iunie 2014

7.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

7.3 Scopul colectarii datelor este: informarea Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor si Serviciilor oferite. 

7.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Societatii, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 9516 din Registrul General la 03 iunie 2014 si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Societate.

7.5 Conform legii nr.677/2001, beneficiate de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de anu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc sis a solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@fanbio.ro.

 

8. FORTA MAJORA

8.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

8.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

9. LEGEA APLICABILA

9.1 Termenii si conditiile de mai sus se supun legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Judetul Ilfov.

 

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza site-ul www.fanbio.ro , in orice moment si fara o notificare in prealabil.

Magazinul online FanBio.ro, primul si poate singurul portal romanesc care promoveaza produse BIO pentru curatarea casei, corpului si sufletulului, are in oferta sa exclusiva astfel de produse pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune. Atent selectionate, produsele BIO – detergenti BIO, cosmetice BIO – sunt garantate si certificate, sunt de cea mai buna calitate si au proprietati pe care orice gospodina sau mamica si le-ar dori. Participarea activa la curatarea omului dar si a locului in care traieste plaseaza FanBio.ro printre cele mai inedite si utile site-uri care se ocupa de comercializarea de produse BIO prin excelenta. Incepe chiar de azi o viata BIO consultand oferta FanBio.ro si cumparand produsele BIO care ti se potrivesc tie si familiei tale!

  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Viziteaza magazinul fanbio.ro pe ShopMania
Cookie-urile sunt folosite pentru a face experienta dvs. pe site-ul nostru mai placuta.
Prin utilizarea in continuare a acestui site, sunteti de acord cu politica noastra de cookie. Afla mai multe.

© FanBio 2015 | Powered by Dexter SEO