0742.242.BIO (L-V, 09.00-18.00)

Cum cumpar

COMANDA PE WWW.FANBIO.RO

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

-  datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

- PLATA se poate face:

a.    ramburs (la livrare)

b.    plata online cu cardul de credit/debit – procesator Plati Online (www.plationline.ro). Cardurile acceptate sunt : Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o pagina securizata unde trebuie sa urmati instructiunile. Procesarea platilor se face exclusiv pe serverul Plati Online. FanBio.ro NU stocheaza niciun fel de informative legata de cardul dumneavoastra. Tranzactia prin sistemul Plati Online se va regasi pe extrasul de cont al dumneavoastra sub denumirea FanBio.ro sau PO FanBio.ro.

c.     ordin de plata. Imediat ce ati definitivat comanda si a fost confirmata telefonic, veti primi factura ce poate fi achitata cu ordin de plata.

 

LIVRAREA PRODUSELOR CUMPARATE

Vanzatorul se obliga sa livreze produsele comandate prin curier in maxim 72 ore de la comanda. In situatii exceptionale, livrarea poate depasi 72 ore , dar numai dupa o instiintare in prealabil a cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare  a produselor si va transmite documentele insotitoare.

Transportul prin curier este GRATUIT , in cazul in care comanda este egala sau mai mare de  220 ron TVA inclus. NU se aplica taxe suplimentare pentru greutate sau km suplimentari. Pentru comenzile cu valoare de pana la 219 ron , TVA inclus, transportul este contra cost si se tarifeaza cu 22 ron TVA inclus.

 

RETURUL PRODUSELOR CUMPARATE

Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate online, le puteti returna in maxim 14 zile .

Puteti returna fara vreun motiv anume, in maxim 14 zile de la data facturii la adresa Sos. Alexandriei, Nr. 486, Bl. P22, Ap.18, Loc. Bragadiru , jud. Ilfov, prin curier rapid si numai dupa o instiintare in prealabil prin email la contact@fanbio.ro si/sau numarul de telefon 0040.742.242.246.

NU pot fi returnate produsele ce au ambalajele deteriorate, etichetele rupte, produse folosite sau consumate,. Produsele se vor returna in aceeasi stare in care au fost cumparate, in ambalajele originale cu toate accesoriile intacte si insotite de documentele de livrare, respectiv copie dupa factura si chitanta in cazul returului partial de produse. Taxa de transport aferenta returului este in sarcina cumparatorului. Vanzatorul va returna banii in maxim 14 zile in contul bancar specificat de cumparator.

In cazul in care produsele nu mai pot fi revandute de catre vanzator , Societatea isi rezerva dreptul de a refuza returul.

Produsele aflate in stoc limitat, cele la reduceri produsele ce tin de igiena intima , NU pot fi returnate.

 

Magazinul online FanBio.ro, primul si poate singurul portal romanesc care promoveaza produse BIO pentru curatarea casei, corpului si sufletulului, are in oferta sa exclusiva astfel de produse pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune. Atent selectionate, produsele BIO – detergenti BIO, cosmetice BIO – sunt garantate si certificate, sunt de cea mai buna calitate si au proprietati pe care orice gospodina sau mamica si le-ar dori. Participarea activa la curatarea omului dar si a locului in care traieste plaseaza FanBio.ro printre cele mai inedite si utile site-uri care se ocupa de comercializarea de produse BIO prin excelenta. Incepe chiar de azi o viata BIO consultand oferta FanBio.ro si cumparand produsele BIO care ti se potrivesc tie si familiei tale!

  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Viziteaza magazinul fanbio.ro pe ShopMania
Cookie-urile sunt folosite pentru a face experienta dvs. pe site-ul nostru mai placuta.
Prin utilizarea in continuare a acestui site, sunteti de acord cu politica noastra de cookie. Afla mai multe.

© FanBio 2015 | Powered by Dexter SEO