0742.242.BIO (L-V, 09.00-18.00)

Despre noi

Intr-un secol in care tehnologia se dezvolta deosebit de rapid si patrunde din ce in ce mai mult in viata noastra, in toate formele posibile, sufletul nostru incepe sa aiba de suferit in principal din cauza lipsei atentiei si agitatiei permanente pentru atingerea diferitelor scopuri. Pana la urma, sufletul e esenta imateriala a unei persoane, si chiar daca imaterialitatea presupune absenta unei forme fizice, ingrijirea lui si acordarea unei atentii permanente ar trebui sa fie pe acelasi plan cu cea de care corpul fizic are parte in fiecare zi.

FanBio.ro, un site  cu produse bio pentru casa, corp si, cel mai important, suflet, isi propune sa rezolve tocmai aceasta problema a sufletului „uitat”, printr-o initiere prin lectura si rasfatul simturilor, sentimentelor si emotiilor, o renastere in cel mai pur sens al cuvantului. Oferta echilibrata din punctul de vedere al calitatii oferite, al pretului, produsele, cartile si cursurile atent selectionate incearca sa readuca in prim-plan echilibrul sufletesc, puritatea si curatirea acestuia de orice sentimente sau emotii neproductive.

Suntem suma cartilor pe care le-am citit, spunea o vorba din popor. Nu de putine ori ne-am gasit in situatia de a recunoaste ca o anumita carte „ne-a facut sa ne simtim bine”, ne-a luminat chipul, ne-a facut sufletul sa infloreasca, sa tresalte de bucurie. Pe FanBio.ro, un magazin online care vinde produse bio pentru casa, corp si suflet, poti gasi carti si cursuri pentru toate gusturile si sufletele. Cursurile de yoga, alpha, etc te vor ajuta sa iti regasesti linistea de care ai mare nevoie, vei invata ce inseamna relaxarea completa si inteligenta pentru o viata fara probleme. Avantajele lecturii active pe care FanBio.ro o propune ar fi stimularea creativitatii, eliminarea obiceiurilor negative – ore intregi petrecute in fata monitorului, dar si cresterea increderii in sine si viziunea asupra lumii din multiple perspective, de ansamblu. Astfel,  vei avea un suflet curatat de fel de fel de sentimente contradictorii si periculoase pentru sine, insusindu-ti idei si notiuni deosebit de utile pentru o personalitate dezvoltata in armonie cu cele mai pure valori. In plus, lectura te poate ajuta enorm sa iti reiei ritmul normal al vietii si sa iti schimbi pareri si viziuni care te-au adus in pragul esecului.

Pe de alta parte, curatenia sufleteasca trebuie sa fie dublata si de una a spatiului si corpului fizic, asa ca FanBio.ro iti pune la dispozitie si detergenti si cosmetice bio, naturale, de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi pentru ca tu sa te simti in largul tau si sa treci mai usor peste orice obstacole intalnite in viata ta agitata.

Diversitatea de forme in care se prezinta aceste produse bio – cosmetice, detergenti, alimente, produse de curatenie generala – le confera o gama larga de intrebuintari atat in casa, cat si in exteriorul locuintei. Eticheta Bio este garantia ca produsul respectiv are 95% ingrediente naturale – 95% minim ingrediente Bio din totalul celor de origine vegetala si 10% minim din intreaga cantitate de ingrediente. Ingredientele sunt vegetale sau animale, cu arome din uleiuri esentiale.

Sanatos, eficient, economic. Iata trei atribute cheie ale produselor bio puse la dispozitie de FanBio.ro de care fiecare dintre noi se poate bucura oricand. Eticheta bio este respectata 100%, produsele sunt originale, atent concepute si gandite in asa fel incat clientii care le cumpara sa profite din plin de efectele lor benefice asupra organismului. De asemenea, curatenia impecabila, fara substante nocive, va contribui si la mentinerea unei sanatati foarte bune atat pentru tine, cat si pentru familia ta.

Te invitam sa te lasi condus in regatul Fericirii iar FanBio.ro iti va fi un minunat ghid in aceasta calatorie!

Magazinul online FanBio.ro, primul si poate singurul portal romanesc care promoveaza produse BIO pentru curatarea casei, corpului si sufletulului, are in oferta sa exclusiva astfel de produse pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune. Atent selectionate, produsele BIO – detergenti BIO, cosmetice BIO – sunt garantate si certificate, sunt de cea mai buna calitate si au proprietati pe care orice gospodina sau mamica si le-ar dori. Participarea activa la curatarea omului dar si a locului in care traieste plaseaza FanBio.ro printre cele mai inedite si utile site-uri care se ocupa de comercializarea de produse BIO prin excelenta. Incepe chiar de azi o viata BIO consultand oferta FanBio.ro si cumparand produsele BIO care ti se potrivesc tie si familiei tale!

  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Sigla PlatiOnline.ro
  • Viziteaza magazinul fanbio.ro pe ShopMania
Cookie-urile sunt folosite pentru a face experienta dvs. pe site-ul nostru mai placuta.
Prin utilizarea in continuare a acestui site, sunteti de acord cu politica noastra de cookie. Afla mai multe.

© FanBio 2015 | Powered by Dexter SEO